2 Comments

  1. Aix… Si, però,… I quan les explicacions no funcionen? I quan et canses d’explicar el mateix cada dia?

    1. És cert roundabaout, a vegades les explicacions sembla que no funcionen. I hem de repetir una vegada i una altra el mateix. Potser podem canviar les ordres per preguntes, així no ens cansarem tant.
      Educar no és fàcil, i hem de repetir constantment, tan amb càstig com amb alternatives més respectuoses, en ambdós casos estarem allà mateix. El que és important és tenir present sempre els beneficis que tindran els nostres fills i nosaltres en un futur amb les estratègies respectuoses, i aquesta ha de ser la brúixola que ens guiarà pel millor camí, encara que a priori sembli més llarg i difícil, de seguida ens donarà bons resultats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.